Amakulu Game Lodge

Midt på savannen

Amakulu Game Lodge er en unik perle midt på den afrikanske savanne. Herfra kan du opleve Sydafrikas natur og dyreliv helt tæt på.

En afslappet atmosfære gør, at du kommer ned i tempo og kan nyde opholdet med familien, vennerne eller evt. andre gæster. Den omkringliggende natur egner sig fint til gåture, hvor man kan nyde Kuduer, Nyalaer og 23 andre dyrearter der holder til rundt om lodgen.

Tag en dukkert i den svalende pool, efterfulgt af en drink på din private veranda eller i baren, og som den perfekte afslutning på dagen kan du nyde det betagende syn af den sydafrikanske solnedgang efterfulgt af en stjernefyldt nattehimmel, som er svær at overse fra Amakulu Game Lodge.

Lapaen

I vores hyggelige lapa samles vi dagligt til måltiderne og hygger omkring bålstedet. Lapaen byder på mange hyggelige kroge, hvor der kan slappes af og nydes en god kølig drink.

Værelserne

I fredelige omgivelser ligger vores fine hytter, med de komfortable værelser. Værelserne rummer alt hvad du behøver og er aircondition kølede. Der er udsigt til den omkringliggende natur og poolen ligger lige for foden af verandaen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart